Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (9) Senaste inläggen

Guldhamster avel,genetik,uppfödning,guldhamster hälsa,beteende,kosthållning,guldhamster Campbells avel,genetik,uppfödning,campbells hälsa,beteende,kosthållning,campbells Kinesisk avel,genetik,uppfödning,kinesisk hälsa,beteende,kosthållning,kinesisk Roborovskis avel,genetik,uppfödning,roborovskis hälsa,beteende,kosthållning,roborovskis Rysk-vintervit avel,genetik,uppfödning,vintervit hälsa,beteende,kosthållning,vintervit Hybrider avel,genetik,uppfödning,hybrider hälsa,beteende,kosthållning,hybrider Hamster burar,tillbehör,inredning bildtråd utställning tävlingar minneslund andra-djur off-topic sajten,ifokus säljes,köpes,erbjudes,sökes övrigt
hälsa,beteende,kosthållning,hybrider

Hamster som kissar blod?

2015-01-12 15:08 #0 av: Dvärgvädur

Min hybridhane på snart ett år kissar rött ibland, om det är blod vet jag inte,. Han är pigg och framåt i övrigt, visar inte tecken på att må dåligt. Han har heller inte ätit rödbetor eller något annat jag kan komma på som kan påverka färgen. Vet ni om de här små tandbortsarna som är för hundar kan påverka det? Han har nämligen två sådana i buren. Han dricker inte mer än vanligt vad jag har märkt. 

Någon som vet vad det kan vara för något? Har endast sett honom göra det två gånger och det är när han är uppe i leklådan, i sandbadet ser det vanligt ut Ledsen

Ska kontakta veterinär, vill bara höra om någon visste vad  det kan vara eller kände igen det. 

Anmäl
2015-01-12 15:15 #1 av: Wellcraft

Sådana tuggpinnar innehåller i regel en hel del skräp, skulle aldrig ge såna till varken min hund eller övriga djur. Kan mycket väl vara dem som har ställt till det.

Annars tänker jag spontant något krångel med njurarna eller uvi.

Häst, Vardag & Hund
nouw.com/WallHund

Anmäl
2015-01-12 15:26 #2 av: Dvärgvädur

#1 Okej, då ska jag sluta ge honom dem. 

Provar att ta ut dem och se om det blir bättre, var inget innan dem nämligen så hoppas att det bara är det. 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.