Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (9) Senaste inläggen Guldhamster avel,genetik,uppfödning,guldhamster hälsa,beteende,kosthållning,guldhamster Campbells avel,genetik,uppfödning,campbells hälsa,beteende,kosthållning,campbells Kinesisk avel,genetik,uppfödning,kinesisk hälsa,beteende,kosthållning,kinesisk Roborovskis avel,genetik,uppfödning,roborovskis hälsa,beteende,kosthållning,roborovskis Rysk-vintervit avel,genetik,uppfödning,vintervit hälsa,beteende,kosthållning,vintervit Hybrider avel,genetik,uppfödning,hybrider hälsa,beteende,kosthållning,hybrider Hamster burar,tillbehör,inredning bildtråd utställning

tävlingar minneslund andra-djur off-topic sajten,ifokus säljes,köpes,erbjudes,sökes övrigt
utställning

SM hos Svenska Hamsterföreningen

2014-09-15 22:10 #0 av: jossa5

Nu är det dags att börja planera inför SM! Den 1 november kommer nämligen SHF ha sin SM-utställning i Norrköping, på Himmelstalunds skola!

Vi kommer snart gå ut med inbjudan och mer information på vår hemsida, så håll ögonen öppna efter den! Alla är givetvis varmt välkomna! 

Anmäl
2014-09-23 01:27 #1 av: Be-Bopz

Nu går det att anmäla till SM 2014.

Anmäl
2014-10-17 16:58 #2 av: Be-Bopz

Vi har upptäckt ett problem med anmälningar, hybrider är tillåtet att ställa ut även på SM i pet, men det går inte att anmäla via systemet tyvärr. Därför har vi valt att lösa det som så att har man en hybrid som ska anmälas så mailar man alla uppgifter till Linda Kaufeldt som för in detta i katalogen. linda@hamsterforeningen.se

Glöm inte heller att sista dagen att anmäla är imorgon lördag den 18 okt.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.