Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (9) Senaste inläggen

00. GULDHAMSTER ALLMÄNT 01 --- Avel, Genetik, Uppfödning 02 --- Hälsa, Beteende, Kosthållning 03. CAMPBELLS ALLMÄNT 04 --- Avel, Genetik, Uppfödning 05 --- Hälsa, Beteende, Kosthållning 06. KINESISK ALLMÄNT 07 --- Avel, Genetik, Uppfödning 08 --- Hälsa, Beteende, Kosthållning 09. ROBOROVSKIS ALLMÄNT 10 --- Avel, Genetik, Uppfödning 11 --- Hälsa, Beteende, Kosthållning 12. RYSK VINTERVIT ALLMÄNT 13 --- Avel, Genetik, Uppfödning 14 --- Hälsa, Beteende, Kosthållning 15. HYBRIDER ALLMÄNT 16 --- Avel, Genetik, Uppfödning 17 --- Hälsa, Beteende, Kosthållning 18. HAMSTER ALLMÄNT 19 --- Burar och tillbehör 20 --- Bildtrådar 21 --- Utställningssnack - Träffar 22 --- MH & Veckotävlingar 23 --- Minneslunden 24 - Andra Djur 25 - Off Topic 26 - Frågor till värdar / Om sajten 27 - Säljes, köpes och erbjudes 28 - Nyfiken i en strut
20 --- Bildtrådar

Deviances hamstrar (bild/historia)

2014-08-05 07:11 #0 av: Deviance

Tänkte starta mig själv en bildtråd, har just nu bara Hanna men när jag går igenom hårddiskar och dylikt hittar jag massa fina bilder på gamla hamstrisarna. Är liiite osäker på årtalen.

Poppis
2007-2009?  (HJÄLP VAD LÄNGESEN?!)

Poppis


Min första hamster som jag älskade så innerligt och djupt. Var fast beslutsam om att jag skulle ha en hamster men min pappa tyckte det var onödigt, eftersom vi blivit så ledsna när marsvinen dött när vi var små. Men jag ville ville ville verkligen ha en hamster och jag lånade varenda hamsterbok jag kunde hitta på skolbiblioteket (i mellanstadiet). Sen bröt jag armen och en kväll kom pappa hem och hade varit ute på partaj med sina kompisar och jag hade somnat i deras säng. När han väckte mig så hade pappa berättat att hans kompisar tyckte så synd om mig så dem gav mig 500kr (?! otroligt bortskämd unge) som en krya på dig present med meddelandet "Gör vad du vill med pengarna och lyssna inte på pappa!!!"
Sagt och gjort jag sparade dem till en hamster, och så hittade jag en begangad bur med massor av tillbehör på en loppis som jag köpte hem och rengjorde grundligt. Sedan ringde jag runt till varenda djuraffär i hela stan med omnejd tills jag fick tag på någon som skulle få in nya guldisar. Tydligen var det inga kullar kvar någonstans förutom en som skulle få in 2 guldisar nästa dag så jag kom och i princip hämtade Poppis precis när han kommit från uppfödaren. Observera att jag var 10-11 år haha!

Nafsan
2008-2011?
Min lillebror var också väldigt förtjust i Poppis så en dag när vi var i djuraffären för att köpa mer spån så skulle vi baaaraaa titta. Men när det var den sötaste högen med dvärgbebisar i en Duna så kunde vi inte låta bli att titta närmare och Nafsan kravlade rakt fram till min lillebrors hand och skulle smaka på fingrarna och upp i handen.
Hon blev med hem och så fick vi köpa vår grannens gamla Duna till henne.
Nafsan blev en riktig gammal tant tillslut och dog väldigt fridfullt. Underbar hamster som kanske inte var så social utan mest gillade att gräva omkring i buren och få springa ut på gräset ibland om det var lagom varmt ute en sommar.

Lilla tjejen/Bebis

Lilla tjejen/Bebis


Normalfärgad bandad
September 2009
Dog 14/1-2010
Poppis dog strax före min födelsedag och jag var HELT knäckt över detta. Det var nog en av dem största förlusterna av ett djur jag någonsin haft (blir alldeles tårögd bara av att tänka på det). Jag visste inte alls hur jag skulle hantera det. Men på min födelsedag kom pappa in genom dörren med en liten kartong och där var Lilla tjejen. Han hade åkt runt till varenda djuraffär han kunde hitta i närheten av vår stad och tillslut hittat en i grannstaden som hade Lilla tjejen kvar. Och tingat henne till att hämta på min födelsedag. Hon var en extremt stor tröst och jag älskade henne.
Jag är medveten om att hjulet på bilden är för litet och det var i samband med att jag bytt hjul som hon skadade sig i det och bröt benet/ryggen så hon somnade in i min hand (vi upptäckte det mitt i natten då jag vaknat och behövt gå på toa eller dylikt och då låg hon nedanför hjulet). Kan ju säga att det hjulet åkte rakt ner i soporna.

Edward
2010?
Här är jag lite förvirrad av anledningen att jag vet när vi fick Avator. Så vet inte riktigt när jag fick Edward och jag verkar inte heller ha några bilder på honom. Vet att jag ska ha någon bild men kan omöjligt hitta den as it seems. Men han dog väldigt väldigt ung av okänd anledning. Min första pojkvän (naw 12-13års romanser) kom hem till mig och gav mig en kram, tittade på hamsterburen och sedan sa "Naw! Titta han sover utanför huset!" då frös mitt hjärta till is och jag började gråta innan jag ens sjäv hade sett buren och utbrast "Nej det gör han inte! Han har dött!". Var helt säker på det då Poppis gjort likadant. När Poppis dog hade han gått ut ur sitt hus och lagt sig precis utanför boet precis som om dem vill att man ska se dem. Vet fortfarande inte varför Edward dog så himla ung som han gjorde.

Avator
Uttalas Avvatorr
Född 1 februari 2010
Flyttade in hos oss 30 maj 2010
Död 6 maj 2012


Ett spontanbesök i djuraffären som fått in otroligt fina långhåriga stora guldisar med stamtavla och alltihopa. Mamma fastnade jättemycket för Avator men tyckte inte vi behövde någon mer hamster. På mors dag hittade jag och min lillebror på att vi TVUNGET behövde något till Nafsan (minns inte vad om det var bäddning eller något) vi skrapade ihop våra slantar till dem där 210kr och fick mamma oss till att skjutsa dit oss. Där inne avslöjade vi planen när vi stod och tittade på Avator för mamma varpå hon frågade "Och vem betalar den då?!" och vi svarade i kör "VI!!!" och så kom Avator hem till oss.
Avator dog också stillsamt av ålder och detta var också en oerhört jobbig hamster att förlora. Nafsan hade dött strax innan också. Så två betydelsefulla hamstrar gick bort nära inpå varandra.

Hanna
Mars 2013 - 7 januari 2014 


Hanna köpte vi i mars strax efter min farmors bortgång och en jobbig tid. Hon blev ett litet lyckotillskott och vi hade verkligen längtat efter en hamster efter Avator. Hennes namn kom ifrån att mamma alltid kallade henne för "han" istället för "hon" och då sa jag men då är det väl en "Han-na" och så blev det Hanna.

Blev lite rörd av att skriva ner namnen bara så himla mycket minnen med mina hamsterskruttar.

Anmäl
2014-08-05 07:14 #1 av: Deviance

Poppis i närbild

Anmäl
2014-08-05 07:23 #2 av: [MikaelaR]

Fin historia blev lite rörd OberördBlomma

Anmäl
2014-08-05 15:32 #3 av: Deviance

Hanna idag,
hon är svart men har börjat skifta en del i brunt nu när hon blivit äldre

Anmäl
2014-09-27 15:41 #4 av: Deviance

Hanna fick sig en torkad majskolv att gnaga på. Den var lite större än dem två hon fått tidigare så den blev baktung när hon försökte dra in den i boet (vem vill inte äta i sängen liksom). Så hon blev väldigt arg på majskolven som hela tiden gled ut när hon tänkte ta ett nytt grepp om den så hon började fräsa haha. Efter en stund av gnagande på den gav hon upp och återgick till att sova vidare!

Anmäl
2014-09-27 17:18 #5 av: Deviance

Och en annan matätar-bild på Hanna!

Anmäl
2014-09-27 17:19 #6 av: Deviance

Och en annan matätar-bild på Hanna!

Anmäl
2014-09-27 19:06 #7 av: LillyAmanda

Ååh vad fin Hjärta 

//Amanda och hamstrarna

Medarbetare på guldhamster och dvärghamster.ifokus.

Anmäl
2014-10-02 19:54 #8 av: Deviance

#7 visst är hon min goseplutt! ♡

Anmäl
2014-10-03 20:13 #9 av: Deviance

Har precis blandat foder från Stjärnvindens recept på Hamsterblandning 3 :)
Ska dock lägga till örter senare hade inga idag! Men är supernöjd även om hundmat luktar äckligt hahaha, hoppas Hanna kommer gilla det!

Anmäl
2014-10-04 00:24 #10 av: Deviance

Än så länge har hon inte varit något vild på den men hon har inte varit så mycket direkt i matskålen på senaste tiden. Hon äter mest färskmaten eller tar färskmaten och sparar den under dagen och äter och tittar bara i matskålen då och då. Hon tog hasselnötterna och någon hundmatsbit men hon verkar lite skeptisk haha!
Får se hur det går :)

Anmäl
2014-11-05 01:49 #11 av: Deviance

Uppdatering på maten:
Hon äter den nu faktiskt! Och börjat äta upp även havrekornen men lämnar dem verkligen till sist haha. Jag kollar så hon har kvar matförråd och så hon faktiskt hämtar upp några korn innan jag ger henne mer mat så jag vet att hon får i sig det mesta :) Så nu går det bra! Men hennes matförråd ligger ovanpå hyllplanet hon sover på och eftersom jag har gallerbur så puttar hon ut hälften av matförrådet utanför buren förr eller senare haha... Men måste ta tag i  något burbygge DIY akvarium eller något snart!

Anmäl
2014-11-05 15:44 #12 av: Elinim

Vet du vad Avators färg/teckning heter? Hade en liten plutt som såg ut precis som honom när jag var mindre och skulle så gärna vilja veta, men har lite svårt att definiera. Tycker färgen ser ut som en varmare version av silvergrå typ? 

Anmäl
2014-11-05 22:44 #13 av: Deviance

#12 undrar också för han var så himla fin! Kan nog posta en tråd och fråga alla som är duktiga på färg :) Fick med en stamtavla så möjligen att det står på den men kan inte hitta stamtavlan tyvärr!

Anmäl
2014-11-10 20:41 #14 av: Deviance

Håller på att titta igenom min gamla hårddisk och blir aldeles nostalgisk igen, hittar bilder på Poppis från 2009.

Här kommer att par bilder jag ÄLSKADE men som är extremt dåliga för på gamla Sony Ericsson telefoner var det inga kanonkameror haha :) Men de har definitivt ett nostalgiskt värde av min första extremt sociala och lättämjda hamster!

Anmäl
2014-11-10 21:31 #15 av: Deviance

Hittade också några bilder på Nafsan :)

Anmäl
2014-11-10 21:38 #16 av: Deviance

Fick låna min grannes systemkamera en gång och då blev Poppis huvudmotivet såklart! Älskar fortfarande bilden där han tvättar sig.

Anmäl
2014-11-10 21:44 #17 av: Deviance

Minns här att vi varit på västkusten i typ 2 veckor och min mormor och morfar fått vara hamstervakt åt Poppis (de älskar hamstrar något ofantligt så de vill helst alltid vara vakt åt mina hamstrar, gärna fast de inte behöver ha en hamstervakt haha). Så åkte raka vägen från västkusten hem till mormor och morfar och fick hälsa på min plutt :)

Gud vad jag saknar honom när jag tittar på bilderna

Anmäl
2014-11-11 17:55 #18 av: Odette

Aww, vilken fin minnestråd. Visst blir man sentimental när man tänker tillbaka på alla underbaringar man haft Hjärta

Registrerad guldhamsteruppfödare i SHF sedan 2009. Min hemsida; Exentrion's

Anmäl
2014-11-12 15:47 #19 av: [[tjattehonung]]

Poppis var ju jättesöt! Kär

Anmäl
2014-11-14 20:26 #20 av: Deviance

#18 Jättesentimental! Hittade bilden på Poppis begravningslåda också så grät några minuter, usch vad hemskt det var att förlora sin första hamster även fast man redan gått igenom den processen med ca 5 marsvin :( Och tack Hjärta

#19 Visst var han Kär Blev helt kär i normalfärgade hamstrar där en sväng, alla 3 första guldisarna var normalfärgade (Bebis/Lilla tjejen var bandad dock).

Anmäl
2014-11-15 01:35 #21 av: Deviance

Imorgon (eller ja senare idag) så ska jag åka och köpa ett akvarium till Hanna, och jag är jättenervös för om hon kommer gilla det eller inte... Eller om jag kommer gilla det eller inte.

Är rätt säker på att min familj inte kommer gilla det då de tycker om gallerburar pga det sociala med direktkontakt. Man kör liksom inte ner handen uppifrån utan kan föra konversation med hamstern direkt nivå. Så är jättenervös hur det ska bli... Kanske slutar med att hemmabygge eller en annan typ av gallerbur tillslut. Aaah gud vill att akvarium ska kännas bra. Har aldrig haft det förut och är helt enkelt skitorolig haha. Förhoppningsvis kommer det kännas bra eftersom jag kommer kunna ha mkt mer bottenmaterial och det. Men måste skaffa något hyllplan och hus till henne också. Har otroligt lite inredning till henne just nu eftersom buren är så liten och nu kommer ytan bli typ dubbelt så stor nästan.

94x40x43 är akvariumet

Så sen blir det en sväng till min favoritdjuraffär (som inte har djur i affären så ingen smittorisk heller vilken är fantastiskt) för att se på sjögrästunnlar och hus och grejer. Måste köpa mer bottenmaterial.

Tror jag ska blanda något dammfritt spån med rivet toapapper (tänker att det är nog bra att gräva och göra bo av) och sedan ha en hel sanddel i buren också :)

Hahaha är verkligen jättenervös! Ni får skicka lyckoönskningar till att Hanna kommer trivas när den är färdiginredd. Tänker att jag börjar inreda den medan hon är kvar i gamla buren, tror jag måste tvätta akvariumet ordentligt också ifall förra ägaren inte gjort det.

Anmäl
2014-11-15 01:47 #22 av: Deviance

Gjorde också hamster-matlåda för denna veckan :)

Köpte dessa burkar på Ica maxi 4 st för 39kr och har en bit broccoli, ärtor och morot :) Lagom storlek för guldhamster tycker jag!

Anmäl
2014-11-15 17:56 #23 av: Dvärgvädur

Lycka till, Hanna! Skrattar

Jag har själv akvarium och är supernöjd, tror att ni båda kommer tycka att det bli jättebra. 

                                                                   // Johanna

                                         Medarbetare på Dvärghamster iFokus

Anmäl
2014-11-15 20:18 #24 av: Deviance

#23 tack!

Är superorolig hönsmamma nu när vi släppt ner henne i akvariumet och hon springer runt med kindpåsar fulla utan att veta vad hon ska göra med den :( hon la det alltid på hyllplanet hon sov under i gallerburen. Men när hon vart så himla stressad så kopplade jag loss hyllplanet och la in det i akvariumet. Inte så snyggt men försöker få henne lugn och hemmastadd bara :/

Känner mig elakast i världen fast jag vet att hon kommer vänja sig. Har lagt in lite av den gamla sanden i kisslådan bland den nya sanden och hennes gamla bomaterial... Snart så blir det nog bra hoppas jag.

Anmäl
2014-11-15 23:56 #25 av: Deviance

Utforskar nya buren, lite stressad stackarn men hon verkar bättre nu :)
Är bara orolig att hon inte ska förstå sig på den nya vattenflaskan, men jag får hålla lite extra koll på henne och flaskan helt enkelt!

Anmäl
2014-11-16 12:17 #26 av: Odette

De brukar förstå sig på vattenflaskan direkt, de är väl där och luktar på den för att se vad det är och så märker de att det finns vatten i den :)
Så det ska inte vara några problem. Men håll för säkerhetsskull, man vet ju aldrig. Hoppas hon känner sig lugnare nu i sin nya värsting bostad! :D

Registrerad guldhamsteruppfödare i SHF sedan 2009. Min hemsida; Exentrion's

Anmäl
2014-11-16 14:44 #27 av: Deviance

#26 Ja vi får se :) Har försökt visa henne också och även provat hålla fram den gamla vattenflaskan för att se om hon är törstig och bara inte dricker men hon har inte druckit ur någon av dem (när jag sett).

Anmäl
2014-11-24 23:11 #28 av: Deviance

Hamster-mamma-hjärtat blev glatt nu när jag hörde det välbekanta ljudet av en vattenflaska. Och det var inte den nya vatrenflaskan hon använde utan den gamla som jag satt fast i en toarulle. Men det viktigaste är att jag vet att hon faktiskt dricker nu :)

Anmäl
2014-12-22 15:24 #29 av: Deviance

Hittade precis min gamla blogg där jag skrev mitt hejdå-brev till Poppis på engelska (som självklart är väldigt grammatisk inkorrekt, så är det när man är 11 nästan 12 år gammal) men ville ändå dela den här fast i vissas ögon är den säkert utomordentligt cheesy och nästan skrattretande men ja jag minns ändå dagen han gick bort så för mig var det fint att läsa igen. Minns hur mamma berättade att han fick ligga och värma sig hos henne medan hon vilade i sängen hon hade honom vid bröstkorgen och täcket täckte kroppen, och när hon vaknade hade han somnat in.

Här är brevet:

Rest In Peace

my angel ♥I can't belive that this is true.

You seemed to feel so much better.

It looked as if you would survive.

But I was wrong ...

I never gonna forget you or all the beautiful days we have together. I hope you loved me. Because I loved you.But it seemed like you had it good the last few hours in your all too short life.And you ever gonna stay in my heart. I promise you, forever. I loved you and I still do. 

This is so wrong, but I did everything I could. Everything I could to save you. But it was too late. You could not do more.

You gave up. And .. It was probably best for you. To avoid suffering. But you were probably not so bad the last few hours.

Mom said you had looked to feel really good.And now you've left the earth.

I hope you are well where ever you are now. That you have found someone who loves you as much as I did. But do not worry. I will come after you even if it takes some years. And then will I find you again.Promise me then I gonna promise you.

Never forget me OK? I never gonna forget you.I love you and ever gonna do. ♥

Anmäl
2014-12-22 19:54 #30 av: Deviance

Var tvungen att lägga upp ett litet bildspel på hur det såg ut hos Hanna precis när vi bytt akvarium och sen 2 dagar efter när hon började bo in sig hahaha. Stökigt och mysigt!

Anmäl
2014-12-22 19:55 #31 av: Deviance

Och här är bilder på akvariumet från alldeles nyss :)

Anmäl
2014-12-22 19:57 #32 av: Deviance

Och en titt in i Hannas sovrum 

(en av bilderna har blivit roterande från stående till liggande så vrid lite på huvudet)

Först ser man henne ligga med en fossing i vädret och efter jag stört hennes sömn så hon tittar vad jag pysslar med och så har hon somnat om igen :')

Anmäl
2014-12-28 01:04 #33 av: Deviance

Spot the hamster haha :')

Anmäl
2014-12-28 01:39 #34 av: Deviance

Idag har Hanna tillfälligt flyttat in på mitt rum eftersom vi fick besök av pappas vän och hans hund som verkade alldeles för intresserad och jag har inte gjort något lock till akvariumet så nu har jag precis stoppat tillbaka henne i buren och lyssnar på henne stöka omkring :)

Anmäl
2014-12-28 09:57 #35 av: Mirre395

Poppis var helt otroligt söt! Fin text du skrev

Anmäl
2015-01-04 03:23 #36 av: Deviance

Hanna idag, min fina tjej :)

Anmäl
2015-01-07 17:21 #37 av: Deviance

Vila i frid min älskade Hanna. Februari 2012 - 7 Januari 2014 kl
3.08 ♡

Anmäl
2015-01-07 17:41 #38 av: Mirre395

#37 Beklagar sorgen, vila i frid!❤️

Anmäl
2015-01-07 20:41 #39 av: Fiona1234

Ååh, stackars liten Hjärta Beklagar sorgen Blomma

Anmäl
2015-01-08 18:42 #40 av: Deviance

#38 #39 HjärtaRegnbåge

Anmäl
2015-01-08 18:44 #41 av: Deviance

Är det någon admin som har lust att ändra i mitt huvudinlägg med Hannas dödsdatum? Skulle vara väldigt tacksam!

7 januari 2014

Anmäl
2015-01-08 20:25 #42 av: [Deshasix]

Beklagar sorgen :( vila i frid Hanna Blomma

Läste alla små berättelser om dina hamstrar, jätte fint skrivet! Man blir lite rörd av att läsa.

Anmäl
2015-01-08 20:29 #43 av: Frosstis

Vila i frid Hjärta


Anmäl
2015-02-10 21:21 #44 av: Deviance

Vill bara berätta en väldigt underlig sak som säkert inte alla kommer tro på beroende på vad man tror på gällande energier, andar och själar och sånt. Jag visste först inte om jag ville skriva det men bestämde mig för det nu ändå.

Men när Hanna dog och mamma och jag tvättat henne lite och gick till min lillebrors rum för att han skulle säga hejdå (han är 15). Så precis när vi kom in genom dörren och är påväg fram till sängen där han tittade på serier på mammas iPad så startar helt plötsligt hans stationära dator från viloläge utan att någon av oss rört varken musen eller tangentbordet. Och det var så himla underligt för varje gång min lillebror höll i Hanna brukade hon springa över skrivbordet och på tangentbordet så det kändes precis som hon sprang där över tangentbordet så datorn skulle starta så vi skulle veta att hon var där hos oss.

Anmäl
2015-02-10 22:52 #45 av: anna.fogel

Vilken fin tråd! Var verkligen fint att läsa dina små historier om alla hamstrar, fast jättesorgligt att hon dött! 🌻

Anmäl
2015-02-21 23:39 #46 av: Deviance

Hittade några fler bilder på Avator :)

Anmäl
2015-12-27 18:42 #47 av: Deviance

Hejsan hoppsan!  Har inte varit inne här på väldigt länge sen Hanna dog nu men imorgon flyttar en ny liten skrutt hit. Zvintos Leone :) Funderar på att skapa en egen tråd åt henne eller så fortsätter jag bara här i. Vi får se!

Anmäl
2015-12-28 16:48 #48 av: Deviance

Man kunde fundera på om det var en boll eller hamster jag hade i reseburen när vi kom hem haha! Zvintos Leone ❤️

Anmäl
2015-12-29 00:06 #49 av: 91Marran

Måste vara en boll ;-)

Anmäl
2015-12-29 14:53 #50 av: Deviance

#49 haha jag tror det!

Anmäl
2015-12-29 14:53 #51 av: Deviance

Anmäl
2015-12-29 14:56 #52 av: Deviance

Kisshörna, sovhörna och favoritsittplats är utsedda i buren än så länge. Funderar på att byta ut huset då hon hellre gräver ner sig under husets kant just nu och sätta in ett mindre hus så det kanske känns trängre och tryggare. Så ensamt utan sina syskon ❤️

Anmäl
2016-01-06 22:07 #53 av: Deviance

Nu har hon varit här i lite över en vecka. Hon litar inte på oss alls men vi fortsätter försöka fjäska med mat och godis för att vi ska vara en positiv upplevelse. Annars ägnar hon mycket tid åt att försöka rymma så jag vet inte riktigt va jag ska göra för at få henne trivas i akvariumet mer. Har aldrig haft en så rymningsbenägen krabat förut. Blir lite orolig men vi får ha tålamod ❤️

Anmäl
2016-01-07 13:58 #54 av: Deviance

Städdags :) Luktade massa kiss av sanden så nu blir det helt spån!

Anmäl
2016-01-07 16:49 #55 av: Deviance

Nystädat :)

Anmäl
2016-01-07 21:15 #56 av: 91Marran

Sätt något längst ner i akvariumet så att hon inte ser ut. Kanske känns tryggare? :-)

Anmäl
2016-01-07 21:15 #57 av: 91Marran

Sätt något längst ner i akvariumet så att hon inte ser ut. Kanske känns tryggare? :-)

Anmäl
2016-01-08 01:22 #58 av: Deviance

#56 Ja jag har tänkt att köpa dekorplast att sätta på 3 sidor runt om i alla fall och se om det hjälper :)

Anmäl
2016-01-08 19:28 #59 av: Deviance

Tittade in på min favoritdjuraffär och blev besviken. Utbudet är sämre nu så får väl gå till Arken Zoo och titta trots att det är mycket dyrare. Väntar dock på att zooplus ska få tillbaka sitt trähjul i 29cm diameter nu :)

Anmäl
2016-01-09 13:52 #60 av: ÄlskarHamstrar12

Märkt att ingen ändrat Hannas dödsdatum :/ <3

Anmäl
2016-01-09 13:53 #61 av: ÄlskarHamstrar12

Jag väntar också på att zooplus ska få in hjulen i 29 cm :)
Det där med att hon försöker rymma - du kan ju pröva att sätta in mer sågspån, hon kanske gillar att gräva? :)

Anmäl
2016-01-09 13:54 #62 av: ÄlskarHamstrar12

Eller lägga in en kruka med jord :)

Anmäl
2016-01-16 01:16 #63 av: Deviance

Mycket framsteg på lite mindre än en vecka! Här om dagen satt vi och provade mat tillsammans. Eller ja Leone smakar och jag bjuder :) Kändes som att efter det gillar hon mig mera och är minst skraj för mig. Hon stressbajsar inte på sig utan tycker det är ganska kul att komma upp och utforska även om det är läskigt att bli upplockad (upp plockad??? Haha). Kan nu hålla på med henne utan att vara orolig för att hon helt plötsligt ska hoppa högt och iväg som tidigare. Jag törs gå med henne i handen och inte bara hålla mig över soffan eller sängen. Jag känner om hon blir speedad och kan riskera att bli hoppig. Så det är kul att det går framåt. Lilla skruttan är bara 1,5 månad men ändå mycket större än mina grossisthamstrar så det blir nog en stor och fin tjej :)

Ärtor är jättegott också!

Anmäl
2016-01-16 01:19 #64 av: Deviance

Och så har vi bytt till vattenskål istället för flaska då hon bet sönder och klättrade på flaskan. Skålen fungerar jättebra! Och hon försöker inte heller rymma som förut utan jag kan se att hon har grävt gångar i spånet och rullar omkring i sandskålarna istället. Duktiga tjejen!

Anmäl
2016-01-16 01:19 #65 av: Deviance

Och så har vi bytt till vattenskål istället för flaska då hon bet sönder och klättrade på flaskan. Skålen fungerar jättebra! Och hon försöker inte heller rymma som förut utan jag kan se att hon har grävt gångar i spånet och rullar omkring i sandskålarna istället. Duktiga tjejen!

Anmäl
2016-01-16 13:03 #66 av: Deviance

Vi hade en liten fotosession såhär på morgonen :)

Anmäl
2016-01-17 15:49 #67 av: Cireea

Ändrat datumet som du önskade. 

Har inte varit och läst i tråden så jag missade helt att du ville ha hjälp att ändra. 

//Admin

Sajter: FilmGuldhamster, Hamster, Litteratur,  Sommar, Twilight & Sydkorea
"Better Yehet today than Kkaebsong tomorrow"

⎿Uppfödare på Eyos Hamsteruppfödning

Anmäl
2016-01-17 17:36 #68 av: Odette

#66 Såå söt! ^^

Registrerad guldhamsteruppfödare i SHF sedan 2009. Min hemsida; Exentrion's

Anmäl
2016-01-17 21:33 #69 av: Deviance

#67 Tack så jättemycket!

#68 Visst :') Sitter och oj:ar och åh:ar mig varje gång jag har henne ute haha!

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.